Punts programàtics de Joventut

Hola a tots!

Em dic Ferran Pou Alsius, he estudiat a l’IES Alella l’ESO i el Batxillerat, però és possible que em conegueu, només per Pou, Presi, Monitor del menjador de l’IES Alella, el que toca amb els Timbalers, el que dirigeix la banda juvenil Timbalers del Most d’Alella. També és possible que no em conegueu, o només de vista. A part de totes aquestes activitats, que inclouen associacionisme i feina, sóc estudiant de Filosofia a l’UAB.



Durant molt anys he vist i sentit com les inquietuds dels joves del nostre poble queden molts cops ensorrades, també he vist molt poca unió per anar tots a una, a per un objectiu comú, fer d’Alella un lloc per a tots nosaltres. També ha jugat molt en contra de la política municipal, la desmotivació que molts cops tenim amb els polítics. Però penseu que votar és un dret que els nostres avantpassats van aconseguir, lluitant i molt, i que la nostra lluita per canviar les coses comença a les urnes municipals, que són les més properes que tenim i que en afecten més directament.

Amb la voluntat d’ajudar a fer d’Alella també un poble pels joves, fa poc vaig unir-me al projecte de la cap de llista Cristina Xatart de Convergència i Unió d’Alella, no per emprendre un camí polititzat, on els colors del partit ho són tot, no hi crec amb aquestes formes de treballar, sinó per treballar per tots els alellencs i en concret amb tots vosaltres.

Agraeixo que hagis arribat fins aquest punt de la meva introducció i et demano finalment dues coses, que et posis en contacte amb mi via correu-e, ferranpou@gmail.com, si tens algun dubte, curiositat o ambició de canviar les coses, i finalment que et llegeixis els punts següents pensats pels joves d’Alella.

Ens veiem ben aviat!!!

Ferran Pou Alsius


Punts programàtics de Joventut

1. Crearem la targeta A-Jove que incorporaran avantatges, econòmics per a un ampli conjunt de serveis, activitats culturals i de lleure, activitats esportives i tallers.

2. Crearem el Consell de Joves per a identificar i impulsar aquelles iniciatives que siguin d’interès social, cívic o artístic.

3. Desenvoluparem Programes pedagògics amb la implicació dels centres educatius, creant una xarxa d’aules d’estudi i de reforç per a la preparació d'exàmens.

4. Creació de la Borsa de Grups de Música: Recull de totes les agrupacions musicals de joves del municipi. Des del Servei d'Informació Juvenil se'ls envia informació de concursos o premis musicals.

5. Creació de "Club de feina juvenil": Orientació laboral, assessorament en creació de currículum, cursos d'estudis complementaris.

Alella, ara sí!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada